Woning beschrijving

In de wijk Overhoven te Sittard staat deze ruime halfvrijstaande woning met berging en tuin. De woning ligt aan een rustige straat en alle voorzieningen zijn in de buurt gelegen.
De woning is uitermate geschikt voor wonen- werken en/of kamerverhuur. Er is een vergunning aanwezig. Tevens is de woning door zijn ruimtes levensloop bestendig te maken.

Souterrain:
De kelder bestaat uit twee ruimtes. Ideaal voor opslag/ voorraad en het plaatsen van een wasmachine en eventueel ander witgoed. Totale afmeting bedraagt ca. 5,34 x 2,53 mtr.

Parterre:
De royale entree/hal ( 2,80 x 3,35 mtr.) met tegelvloer biedt toegang tot de verschillende ruimtes. In de meterkast vinden we drie groepen, aardlek en slimme meter.
De rechthoekige woonkamer is voorzien van een nieuwe laminaatvloer. De kamer is door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde licht te noemen. Door zijn model is de kamer gezellig in te richten. Tevens vinden we hier een open haard. De afmeting van de woonkamer bedraagt ca. 8,24 x 4,00 mtr.
De gesloten leefkeuken met tegelvloer is bereikbaar via de woonkamer en via de entree. Hier is een rechte keukenopstelling met de volgende apparatuur: vaatwasser, vier pits gaskookplaat, oven, koelkast en afzuigkap. De keuken is ca. 3,60 x 2,80 mtr. en middels een groot raam is er tuincontact. Achter de keuken is de bijkeuken aanwezig. Ook hier staat een eenvoudige keukenopstelling. Op de vloer liggen tegels en ook zijn hier de mogelijkheden voor het aansluiten van een wasmachine. De tuin is bereikbaar vanuit de bijkeuken. De bijkeuken is ca. 2,71 x 2,80 mtr.
Naast de bijkeuken is het vernieuwde halfhoog betegelde toilet aanwezig.
Daar weer achter is de multifunctionele ruimte. Deze is ca. 4,47 x 2,80 mtr.
Op de vloer ligt een nieuwe laminaatvloer en de tuin is bereikbaar. Deze ruimte kan gebruikt worden als praktijkruimte, slaapkamer etc. etc. Doordat hier een tuindeur is en de tuin een eigen achterom heeft hoeven potentiele klanten ( in geval van praktijkruimte) niet door het privé gedeelte. Achter deze multifunctionele ruimte is de berging welke ook voorzien is van water en verwarming. Tezamen met de multifunctionele ruimte zijn hier een badkamer en slaapkamer te realiseren. De berging is ca. 4,00 x 2,80 mtr.
De geheel omsloten tuin biedt zeer veel privacy en is op enkele borders na geheel beklinkerd. Een overdekte af te sluiten doorgang biedt toegang tot de tuin. De tuin is voorzien van tuinverlichting en ligt op het Noordwesten. De afmeting van de tuin is
ca. 13, 00 mtr x 4,00 mtr.

1ste verdieping:
De overloop met nieuwe vloerbedekking geeft toegang tot de drie ruime slaapkamers en badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van nieuwe laminaatvloeren. De eerste slaapkamer is ca. 4,01 x 3,97 mtr. en is aan de linkervoorzijde gelegen. Aan de linker achterzijde is de tweede slaapkamer met de afmeting van ca. 3,03 x 3,09 mtr. In deze slaapkamer is een praktische muurkast aanwezig. De derde slaapkamer, rechtsachter gelegen is ca. 2,62 x 2,22 mtr.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een vaste wastafel en een douche met douchewand.

2de verdieping:
De zolder is te bereiken via een vaste trap. Op zolder vinden we twee ruimtes. Middels een dakkapel is hier een slaapkamer te realiseren. In de andere ruimte hangt aan de wand een verwarmingsketel van het merk Remeha type Calenta uit 2012. Deze is in eigendom.

Algemeen:
Ruime tweekapper met tuin en berging
Vier of vijf slaapkamers mogelijk
Wonen-werken mogelijk
Kamervehuur mogelijk (vergunning is aanwezig)
Kunststof kozijnen met isolerende beglazing
Bouwjaar ca. 1930
Inhoud ca. 578m³
Woonoppervlakte ca. 137m²
Overig inpandige ruimte ca. 25m²
Externe bergruimte ca. 7m²
Perceel ca. 160m²
Aanvaarding snel mogelijk

Kenmerken
Gesloten Keuken
CV - Gas
Gas Boiler
Locatie
NL
Sittard
6136 AT
Geldersestraat
32
Sittard
6136 AT
Omgeving
1 Minuten
15 Minuten
21 Minuten
18 Minuten
16 Minuten
15 Minuten
10 Minuten

Geldersestraat 32

6136 AT Sittard, Nederland

3 Slaapkamers
120 m²
€ 179.000
Vermeldingsnummer #1398
Basisdetails
Soort Woning : Huis
Koop of huur : Koop
Prijs : € 179.000
Slaapkamers : 3
Perceel : 160 m²
Woonoppervlakte : 120 m²
Vermeldingsnummer : 1398
Contact
A75 Makelaardij
Contact opnemen

Pin It on Pinterest