Woning beschrijving

Prachtig vormgegeven appartement vlakbij het centrum van Sittard in een prachtige omgeving. Buitengewoon wonen.
U betreedt een eigentijds appartement met een heerlijke patio in een onderscheidende architectuur. Dit appartement is voorzien van moderne ”Comfort Plus Wonen” woontechniek. Het appartement is te beschrijven als onderscheidend, modern, ruim, stijlvol, luxe en functioneel.
Gelegen aan de Rijksweg Noord met eigen parkeergelegenheid en fraaie terrasjes en plekjes om met medebewoners of Stedelingen bij te praten. Het complex bestaat in totaliteit uit vier comfortabele appartementen in vier verschillende types en twee riante penthouses. Alle appartementen beschikken over een eigen berging. Per appartement is in een eigen parkeerplaats voorzien.

Overhoven: een gewilde woonwijk
De locatie aan de Rijksweg Noord is gelegen in de woonwijk Overhoven, in het noordoosten
van de gemeente Sittard-Geleen. Overhoven geniet al sinds jaar en dag een grote
interesse om te wonen, vooral vanwege de sfeervolle afwisseling van historische hoeves
en bouwstijlen uit verschillende decennia van de vorige eeuw. De locatie waar het kleinschalige
complex ‘Residence Rijksweg Noord 170’ met zijn zes luxe appartementen is
gerealiseerd, ligt bovendien vlakbij het stadscentrum. De promenade met zijn vele winkeltjes
begint al op een paar honderd meter afstand.

Levensloop bestendig
Dit betekent voor Résidence Rijksweg Noord 170 dat optimaal rekening is gehouden met aanpasbaarheid, comfort en gebruiksgemak, toegankelijkheid, veiligheid en gunstige ligging. Genieten dus voor jong en oud.

Comfort Plus Wonen Concept
Residence Rijksweg Noord 170 wordt gerealiseerd volgens het Comfort Plus Wonen concept, waarbij alle onderdelen betreffende veiligheid, gemak en gezondheid voor u en uw medebewoners worden gewaarborgd. Met Comfort Plus Wonen wordt u op uw wenken bediend.
Uw woning wordt als het ware “opgeplust” via een doordacht ontwerp, een slimme technische infrastructuur en aanvullende gemaksdiensten. Vernieuwend, eenvoudig te bedienen en helemaal in stijl, volgens de luxe en comfortwensen van deze tijd. Zo worden er op het gebied van veiligheid o.a. strenge eisen gesteld aan het gebouw, waaronder goede buitenverlichting, inbraakbeveiliging en het tegengaan van opklim- of insluipmogelijkheden. Daarnaast biedt Comfort Plus op het gebied van gemak en gezondheid een keur aan optionele diensten. Dit varieert van een stomerijservice of boodschappendienst, tot huishoudelijke hulp of hondenuitlaat service. U betaalt enkel voor de diensten waarvan u gebruik maakt. U ontvangt een beveiligde toegang met een proxykey, een alarmsysteem en een vriendelijke video-intercom voor optimaal woongenot. Om dit alles mogelijk te maken wordt gebruik gemaakt van innovatieve en gebruiksvriendelijke woonhuisautomatisering (domotica) waarmee u zelfs het automatisch in en uit laten schakelen van magnetron of
verlichting kunt regelen. Comfort Plus is wonen op een slimme manier – vernieuwend en helemaal in stijl, voor de moderne mens van nu.

Appartement C
Dit royale appartement van ca. bruto 117m² is gelegen op de 1ste verdieping.
De entree/hal biedt toegang tot alle verblijven in dit appartement. Het gehele appartement, op de badkamer en toilet na, is voorzien van een zeer mooie PVC vloer. De woonkamer is ruim (ca. 32m2) en licht te noemen door drie grote raampartijen. Vanuit de woonkamer is directe toegang tot het overdekte terras. De open keuken is in 2012 voorzien van een greep loze witte moderne keukenopstelling. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelvriescombinatie, afzuigschouw, oven en een inductie kookplaat.
In de hal bevindt zich de meterkast welke uitgerust is met comfort plus, alarm, zes groepen, dag&nachtmeter en de benodigde aardlekschakelaren. Het toilet is halfhoog betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. In de voor drie kwart betegelde badkamer vinden we een vaste wastafel, een inloopdouche met glazen wand en een ligbad. Aan de achterzijde van het appartement liggen de drie slaapkamers naast elkaar. Deze zijn respectievelijk 13m2, 10m2, 8m2.
De was/technische ruimte biedt plaats aan de wasmachine, wasdroger en eventueel ander witgoed. Hier zijn de CV ketel en de WTW installatie gemonteerd. De CV ketel is van het merk Remeha en is eigendom.
Achter het complex is een eigen parkeerplaats en een eigen buitenberging aanwezig.

Algemeen
Top en zo goed als nieuw royaal appartement met ruim overdekt terras
Drie slaapkamers
Mooie luxe keuken en badkamer
Eigen parkeerplaats en berging
Bouwjaar ca. 2011
Woonoppervlakte ca. 90,6 m²
Inhoud ca. 290,9m³
Gebouwgebonden buitenruimte ca. 8,5m²
Externe bergruimte ca. 3,3m²
Bij koop bedraagt de VVE bijdrage € 127,88 per mnd
Gelegen nabij centrum Sittard
Aanvaarding in overleg

Kenmerken
Open Keuken
CV - Gas
Gas Boiler
Locatie
NL
Sittard
6136 AD
Rijksweg Noord
170
C
Sittard
6136 AD
Omgeving
5 Minuten
8 Minuten
17 Minuten
6 Minuten
13 Minuten
10 Minuten

Rijksweg Noord 170

6136 AD Sittard, Nederland

3 Slaapkamers
117 m²
€ 269.000
Vermeldingsnummer #1401
Basisdetails
Soort Woning : Huis
Koop of huur : Koop
Prijs : € 269.000
Slaapkamers : 3
Perceel : niet opgegeven
Woonoppervlakte : 117 m²
Vermeldingsnummer : 1401
Contact
A75 Makelaardij
Contact opnemen

Pin It on Pinterest