Woning beschrijving

In de kastelenbuurt van Roermond staat deze ruime levensloopbestendige tweekapper met garage op een ruim perceel. De woning is voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het pand staat op de hoek van de straat en is daardoor voor driekwart omgeven met eigen tuin. Dit levert zeer veel privacy op. De straat is zeer rustig en de wijk is kindvriendelijk. Winkels en andere voorzieningen zijn te voet bereikbaar. De wijk ligt gunstig ten opzichte van de autosnelweg A73.

Parterre:
De ruime entree/hal met tegelvloer welke is doorgelegd in de garage, woonkamer en keuken, biedt toegang tot de garage, meterkast, het toilet en de woonkamer. Het toilet is halfhoog betegeld en voorzien van een wandcloset, fonteintje en designradiator. In de meterkast vinden we elf groepen, aardlekschakelaar en een slimme meter.
De garage met de afmeting van ca. 6,24 x 3,03 mtr. is toegankelijk middels een elektrisch bedienbare sectionaalpoort. In de garage is een rechthoekig keukenblok gemonteerd en verder vinden we hier de aansluitmogelijkheid voor het plaatsen van een wasmachine.
De zeer ruime woonkamer (ca. 42m2) is door zijn afmeting erg praktisch in te richten. Wat vooral opvalt is de breedte van 5,80 mtr. en de enorme schuifpui aan de achterzijde welke zorgt voor een optimaal tuincontact. De open haard zorgt voor extra comfort en gezelligheid.
Een mooie bar met barkrukken scheidt de woonkamer van de aan de rechtervoorzijde gelegen keuken. De keuken heeft een afmeting van ca. 2,70 x 2,66 mtr. De aanwezige apparatuur bestaat uit een vaatwasser, koelkast, afzuigschouw, oven en keramische kookplaat. Verder is er in de L-vormige keukenopstelling veel kastruimte voor het opbergen van keukengerei en voorraad.
In het verlengde van de garage is een fijne slaapkamer met de afmeting van
ca. 4,20 x 3,80 mtr. In de slaapkamer is een royale inbouwkast gemonteerd. Vanuit de slaapkamer komt men in de geheel betegelde badkamer met een afmeting van ca. 3,07 x 2,00 mtr. Hier is aan de wand een badkamermeubel gemonteerd met dubbele wastafel, onderkasten en een spiegelkast. Verder is hier een douche met schuifwand.
De tuin ligt aan de voorzijde, aan de linker zijkant en achter de woning. Aan de voorzijde is plek voor drie auto’s aanwezig. De zij- en achtertuin zijn voorzien van een beklinkerd terras, een tuinhuis, diverse beplantingen, tuinverlichting en een graspartij. De tuin biedt veel privacy. Een zonnescherm zorgt voor de benodigde schaduw in de zomer.

1ste verdieping:
De ruime overloop/vide kan gebruikt worden als werkkamer, speelruimte of omgebouwd worden tot vierde slaapkamer. De badkamer met ligbad met badklapwand, vaste wastafel en toilet is voor driekwart betegeld. De badkamer is ca. 2,98 x 2,00 mtr. Vanuit de badkamer is de bergzolder te bereiken. Hier vinden we de mechanische ventilatie en de verwarmingsketel van het merk AWB uit 2004. Deze is in eigendom.
De slaapkamer aan de linker achterzijde is ca. 3,10 x 2,65 mtr. Op de vloer ligt vloerbedekking en verder is er een inbouwkast gemaakt. Aan de rechter achterzijde is de derde en laatste slaapkamer met een afmeting van ca. 4,20 x 3,00 mtr.

Algemeen:
Ruime levensloop bestendige woning
Een badkamer en slaapkamer op begane grond
Vier slaapkamers mogelijk
Aluminium kozijnen met isolerende beglazing
Rolluiken bij de slaapkamers en badkamer
Mooie rustige ligging op royaal perceel
Kindvriendelijke omgeving
Winkelcentra op loopafstand
Perceel ca. 630
Inhoud ca. 453
Woonopp. ca.118
Bouwjaar ca. 1975
Aanvaarding snel mogelijk

Kenmerken
Badkuip
2
CV - Gas
Gas Boiler
Locatie
NL
Roermond
6043 XW
Kasteel Aerwinckelstraat
6
A
Roermond
6043 XW
Omgeving
6 Minuten
6 Minuten
5 Minuten
8 Minuten
7 Minuten
1 Minuten
6 Minuten

Kasteel Aerwinckelstraat 6

6043 XW Roermond, Nederland

4 Slaapkamers
118 m²
Vermeldingsnummer #1402
Basisdetails
Soort Woning : Huis
Koop of huur : Koop
Slaapkamers : 4
Perceel : 630 m²
Woonoppervlakte : 118 m²
Vermeldingsnummer : 1402
Contact
A75 Makelaardij
Contact opnemen

Pin It on Pinterest